Dagsorden

3. mødedag, onsdag den 18. april 2012, kl. 00:00
Punktnummer / Behandlingsdatoer
Forslagstitler
Spørgetime i tidsrummet fra kl. 11:00 til 12:00.
( Jvf. § 37 stk. 5.)
()

Imm./pkt.: 39
Udvalgets indstilling vedtaget
Forslag til Inatsisartutbeslutning om Grønlands Selvstyres udtalelse til Anordning om ikrafttræden for Grønland af love om ændring af lov om sikkerhed til søs.
(Naalakkersuisoq for Boliger, Infrastruktur og Trafik)

Imm./pkt.: 48
Forslag til Inatsisartutbeslutning om tilkendegivelse af, at Grønland ønsker at blive omfattet af ILO's konvention nr. 176 vedrørende sikkerhed og sundhed i miner.
(Naalakkersuisoq for Erhverv og Råstoffer)

Imm./pkt.: 49
Forslag til Inatsisartutbeslutning om udtalelse til ikraftstræden for Grønland af lov om ændring til lov om Danmarks Nationalbank gennem en kongelig anordning.
(Naalakkersuisoq for Erhverv og Råstoffer)

Imm./pkt.: 58
Punkterne 58 og 91 1. beh. i sammenhæng.
Forslag til Inatsisartutbeslutning om, at Naalakkersuisut senest til foråret 2013 fremlægger en landsdækkende strategi- og handlingsplan omkring hvilke hjælpeforanstaltninger, der bør og kan iværksættes overfor børn, unge og voksne med ADHD og Autismelidelser.
(Medlem af Inatsisartut Olga P. Berthelsen, Inuit Ataqatigiit)

Imm./pkt.: 91
Punkterne 58 og 91 1. beh. i sammenhæng.
Forslag til Inatsisartutbeslutning om at Naalakkersuisut i 2013 indenfor de økonomiske rammer af hovedkonto 30.01.03 - Kurser og efteruddannelse om det sociale område og på baggrund af lovgivningen om hjælp til personer med vidtgående handicap i samarbejde med kommunerne pålægges at søge at gennemføre ADHD-kurser for forældre og pårørende til børn med ADHD.
(Medlem af Inatsisartut Karl Lyberth, Siumut)

Imm./pkt.: 123
Forslag til Inatsisartutbeslutning om, at Naalakkersuisut i forbindelse med de igangværende forhandlinger om nye servicekontrakter på passagertransportområdet, som skal gælde fra og med 2013, undersøger muligheden for at indgå en eller flere servicekontrakter om skibspassagersejlads i Sydgrønland i de perioder af året, hvor der ikke er storis, og helikopterpassagertrafik i den resterende del af året.
(Medlem af Inatsiartut Anders Olsen, Siumut)