Dagsorden

12. mødedag, onsdag den 12. oktober 2011, kl. 00:00
Punktnummer / Behandlingsdatoer
Forslagstitler
Spørgetime i tidsrummet fra kl. 11:00 til 12:00.
( Jvf. § 37 stk. 5.)
()

Imm./pkt.: 2
Redegørelse for dagsordenen.
(Formandskabet for Inatsisartut)

Imm./pkt.: 21
Forslag til Inatsisartutbeslutning om, at Naalakkersuisut ved offentlige anlægs- og renoveringsopgaver (offentligt byggeri), hvortil offentligheden har adgang eller i bygninger som anvendes af et betydeligt antal ansatte, pålægges at afsætte minimum 1 % af anlægssummen til såvel indvendig som udvendig kunstnerisk udsmykning af byggeriet. Beløbet skal være afsat på et særskilt projektnummer og fremgå af de årlige forslag til Finansloven.
(Medlem af Inatsisartut Jane Petersen, Inuit Ataqatigiit)

Imm./pkt.: 24
Forslag til Inatsisartutbeslutning om, at Naalakkersuisut pålægges senest til FM12 at fremlægge en udliciteringsanalyse, der skal afdække de potentielle økonomiske og administrative gevinster ved at udlicitere opgaver, som i dag varetages af Grønlands Selvstyre og de Selvstyreejede selskaber. Analysen bør tillige sigte på at definere og udpege mulige opgaver og service-ydelser som kan udlægges til privat frem for offentlig opgaveløsning, og sætte værdi på den mulige besparelse, der kan opnås herved således at arbejdet kan indgå i finansloven for det efterfølgende år.
(Medlem af Inatsisartut Niels Thomsen, Demokraatit)

Imm./pkt.: 25
Forslag til Inatsisartutbeslutning om, at Naalakkersuisut pålægges til EM12 at ændre Inatsisartutlov nr. 11 af 2. december 2009 om indhentning af tilbud i bygge- og anlægssektoren, således at fagentrepriser gives en fortrinsstilling i forbindelse med offentligt udbud, og der derved sikres en øget tilvejebringelse af praktikpladser.
(Medlem af Inatsisartut Knud Fleischer, Kattusseqatigiit Partiiat)

Imm./pkt.: 28
1. beh. 3/3-2011
Ændringsforslaget vedtaget(FM 2011/67)
Forslag til Inatsisartutbeslutning om at pålægge Naalakkersuisut til, at afsætte kr. 200.000 fra landskassen til køb af grønlandske madvarer for grønlandske patienter der på grund af sygdomme der ikke kan behandles i Grønland opholder sig til behandling i patienthjemmet Brønshøj og Rigs-hospitalet.
(Medlem af Inatsisartut Doris Jakobsen, Siumut)

Imm./pkt.: 14
Udenrigspolitisk Strategi og redegørelse.
(Formand for Naalakkersuisut samt medlem af Naalakkersuisut for Udenrigsanliggender)

Imm./pkt.: 89
Forslag til Inatsisartutbeslutning om at Naalakkersuisut pålægges at arbejde for afskaffelse af det gældende forbud mod indførsel af motorcykler.
(Medlem af Inatsisartut Knud Kristiansen og Siverth K. Heilmann, Atassut)

Imm./pkt.: 91
Forslag til Inatsisartutbeslutning om at Naalakkersuisut pålægges inden ef-terårssamlingen 2012 at igangsætte en informationskampagne om klima-venlig adfærd og klimavenligt forbrug, således at CO2-udledningen i Grøn-land mindskes.
(Medlem af Inatsisartut Knud Kristiansen og Siverth K. Heilmann, Atassut)